Úvod > Diskuze
Review cup Finále: Áčko vs. Průhonice 1-4
Založeno: 07.06.2023 Autor: Anonymous Příspěvků: 5 Poslední: 08.06.2023 18.14
> Review cup Finále: Áčko vs. Průhonice 1-4
07.06.2023 15:26 Anonymous
Naprostý souhlas..
Co se týče lidi ,,fanoušků" na Jilovišti je to jen horší a horší..mám lidi na Jilovisti rád ale už to není o fandění ale jen že přijdou na pivo pokecaji mezi sebou pod pergolou a zas jdou domů-se asi v těch třech hospodách nepotkají
A tenhle zápas nás v tom mohl jen a jen utvrdit
Domácí hřiště a kdo byl slyšet a vidět tak byli jen hostující
Venkovní zápasy max 2divaci Šorna st. a Janoušek st.
Hraje se 1.A lepší polovina tabulky a i hra si myslím že nebyla pro ostudu(občas se zápas nepodařil)ale myslím že nikdo z hráčů by se nesnažil..
Nevím co se tu za poslední roky stalo že to lidi přestalo bavit.
Jilovisti zdar..> Review cup Finále: Áčko vs. Průhonice 1-4
08.06.2023 09:22 Anonymous
Dobrý den, nedá mi to, ale musím na tento příspěvek reagovat. Příznivci hostů se opravdu postarali o atmosféru, i když o jejich korektnosti by se dalo diskutovat. Na druhou stranu naprosto souhlasím s popisem chování některých našich fanoušků, také se za ně často stydím a marně se snažím o nějakou změnu k lepšímu. S čím ale nemohu v žádném případě souhlasit, fanoušci hostí "logicky šli slovně vyčinit Rajnymu" jeho zkrat na hřišti. Naopak pár agresivních magorů se rozeběhlo si to s ním vyřídit "ručně" a vůbec jim nevadilo, že se na místě nacházejí i malé děti. Následná bitka už byla jen logickým vyústěním celé situace a jen zabránila tomu, aby na místo u vchodu do kabin nepronikli další diváci hostí, kteří by chtěli "slovně vyčinit" provinilci. Jinak až do zmíněného incidentu byla atmosféra výtečná, hlavně zásluhou příznivců hostí, ale pakliže budou mít v řadách stejné "fanoušky", kteří takto chovají i na ligových zápasech, k podobným exesům bude docházet i v budoucnosti a může to skončit mnohem hůře, než jenom odřeným loktem a rozbitým mobilem.
Milan Černý, hlavní pořadatel> Review cup Finále: Áčko vs. Průhonice 1-4
08.06.2023 12:52 Anonymous
Šli mu vycinit ale rajny na ně ještě vylít a situaci vyhrotil ještě vic> Review cup Finále: Áčko vs. Průhonice 1-4
08.06.2023 14:18 Anonymous
To je možné, ale to jsem neměl možnost vidět, protože jsem se již válel na zemi, každopádně se shodneme, že to měl Rajny psychicky ustát.> Review cup Finále: Áčko vs. Průhonice 1-4
08.06.2023 18:14 Anonymous
Stopro